10 известни личности дариха костюми с колекционерска стойност в подкрепа на УНИЦЕФ

Гала се раздели с рокля, с която печели първата си награда, а Ани Салич с костюма, с който води благотворителния сезон на „Като две капки вода“

15 Октомври 2023
Рила Стил
Rila Style/2023

Костюми с колекционерска стойност на 10 известни личности бяха представени по време на специално събитие по повод 50-годишнината на “Рила Стил”. Първата българска модна марка организира юбилея си в подкрепа на УНИЦЕФ, а едни от най-големите звезди дариха свои тоалети за каузата.

Водещата на „На кафе” Гала се раздели с рокля, с която печели първата си награда преди 20 години, а Ани Салич с костюма, с който води благотворителния сезон на „Като две капки вода“. Той беше закупен за сумата от 2000 лева от дългогодишна почитателка на бранда Карамфилка Бакалова. Сред личностите, които предоставиха лични вещи в аукциона са Националните посланици на добра воля на УНИЦЕФ - Елена Петрова и Поли Генова.

Модният дизайнер Инна Асса дари копринен шал с принт от последната си колекция.

Гостите на събитието разгледаха и изложба с архивни снимки, фотосесии и медийни публикации от дългогодишната история на бранда, ръководен от Рауф Ахундов.

От УНИЦЕФ изразиха благодарност към всички, включили се в благотворителната инициатива

>> Вижте повече за инициативата и всички артикули тук.

Дарените артикули на популярни личности може да разгледате тук, както и на живо в реновираната сграда на модния бранд в столицата на ул. "Цар Симеон" 119.

Контакт за медии

Боряна Гидикова
Директор „Комуникации“
УНИЦЕФ в България
Тел.: +359 893 52 52 40

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ работи в 190 страни и територии. Спасяваме живота на децата. Отстояваме техните права. Помагаме им да реализират потенциала си. И никога не се предаваме. Защото сме УНИЦЕФ – за всяко дете!

Следвайте ни във Фейсбук, Туитър и Инстаграм.