УНИЦЕФ организира специален форум, посветен на живота и бизнеса с кауза

Първото издание на ежегодното събитие „GIVE 2 GROW“ по инициатива на Детския фонд на ООН ще се проведе изцяло онлайн на 11 декември от 16:00 часа

27 Ноември 2020
УНИЦЕФ организира специален форум, посветен на живота и бизнеса с кауза
UNICEF Bulgaria/2020

Специален гост на събитието ще бъде Стивън  Шедлетски от екипа на световноизвестния мотивационен автор Саймън Синек, съавтор на книгата „Find your WHY“

София, 27 ноември 2020 г. В момент, когато светът се учи на солидарност и подкрепа, заради продължаващата вече близо година глобална пандемия, УНИЦЕФ подава ръка на бизнес лидерите да намерят и използват своята мисия и кауза с цел не просто да оцелеят по време на криза, а да развият и разраснат както бизнеса, така и екипите и хората. На 11 декември тази година УНИЦЕФ ще проведе първото издание на ежегодния форум „GIVE 2 GROW“ - едно по-различно събитие, което ще зареди с идеи и позитивна енергия изправените пред много предизвикателства бизнес лидери.

„GIVE 2 GROW“ е специално виртуално събитие, разработено от УНИЦЕФ за бизнес лидери на успешни и бързо развиващи се компании, което ще даде възможност за обмяна на знания, идеи и създаване на нови контакти със съмишленици. Според Deloitte Insights бизнесите с кауза и мисия завоюват по-висок пазарен дял и растат средно три пъти по-бързо от своите конкуренти, като същевременно постигат по-висока удовлетвореност на служителите и клиентите, а  Global Purpose Index показва, че 85% от бизнесите с кауза и мисия имат положителен ръст, а при 42% от тези без кауза има спад в приходите.

Участниците ще имат шанс да видят и чуят изключително вдъхновяващи личности, бизнеси и истории, както и практически идеи и съвети как да работят и живеят с мисия и кауза.  Основните теми, които ще се обсъдят са:

  • Как расте един бизнес и защо бизнесите с мисия и кауза са по-успешни
  • Как да създаваме по-добри екипи и защо служителите на бизнесите с мисия и кауза са по-ангажирани и успешни
  • Как да израснем в личностен план и защо хората, които умеят да дават, са по-добри лидери, по-успели и по-щастливи

Сред участниците в програмата на „GIVE 2 GROW“ освен вдъхновяващият Стивън Шедлетски, са и бизнес лидери от водещи глобални и локални компании, специалисти по личностно и екипно развитие и др., които ще споделят опит и истории за ползите от създаване и развитие на бизнеси, екипи и живот с кауза. Вижте всички говорители тук.

Това, което ни прави нас хората толкова могъщи създания е, че ние можем да постигнем напредък и да оставим своята следа. Когато намерим своето призвание, своето ЗАЩО, ние откриваме това, за което ни е грижа и за което бихме допринесли със своя личен пример. Въздействието, което бихме могли да дадем на обществото, когато имаме допирна точка между личните ни възгледи за живота и нашата кариера, е безкрайно.

 Стивън Шедлетски

Събитието ще даде възможност на участниците на практика да преживеят това, за което ще се говори, а именно емоцията да дариш, да станеш част от смислена и важна кауза. За целта всяка платена регистрация ще бъде едно дарение за програмата за приобщаващо образование на УНИЦЕФ България за по-достъпно и пълноценно образование за децата със специални потребности.   

Бизнесът винаги е бил част от историята на УНИЦЕФ. Бизнес секторът играе решаваща роля за способността на УНИЦЕФ да постига резултати за децата, както чрез набиране на жизненоважно финансиране, така и чрез подкрепа на застъпничеството и реализирането на правата на детето. Да, в УНИЦЕФ виждаме бизнеса като нещо повече от дарител. Той също така би могъл да предоставя идеи, продукти, иновации, пазарен достъп, научноизследователска и развойна дейност и експертиза в подкрепа и подобряване на живота на децата и младите хора. Този GIVE2GROW форум е възможност да чуем от бизнес лидери от водещи глобални и локлани компании за това как тяхната работа подобрява живота на децата и как можем да обединим силите си в ключови области, за да постигнем още повече резултати заедно 

д-р Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ в България

 

Регистрацията за събитието вече е отворена

Цената на дигитален билет (1 билет = 1 дарение) е 70 лв. (без ДДС). Информацията за събитието се обновява непрекъснато и може да се следи тук: www.give2grow.bg

Форумът „GIVE 2 GROW“ e подходящ за бизнес лидери (C-suite и мениджъри), предприемачи, HR професионалисти, PR и маркетинг професионалисти, консултанти, НПО.

Контакт за медии

Борислав Стоичков
Специалист „Комуникация Партньорства“
УНИЦЕФ България
Тел.: (+359) 887 303 175

Мултимедийно съдържание

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ работи в 190 страни и територии. Спасяваме живота на децата. Отстояваме техните права. Помагаме им да реализират потенциала си. И никога не се предаваме. Защото сме УНИЦЕФ – за всяко дете!

Следвайте ни във Фейсбук, Туитър и Инстаграм.