Как да гледате филма „Началото на живота“

Вижте как да организирате прожекция

УНИЦЕФ

Как да гледате филма „Началото на живота“

Гледайте новаторския документален филм, подкрепен от УНИЦЕФ „Началото на живота“/The Beginning of Life, вкъщи или организирайте прожекция за повече хора, като изпълните следните стъпки:

Искате да гледате филма вкъщи

Влезте в платформата VIDEOCAMP: http://www.videocamp.com/en

Стъпка 1: Изберете опция от менюто „Къде да го гледам“ (Where to see It)

Инструкции как да гледате филма "Началото на живота"
UNICEF
Инструкции как да гледате филма "Началото на живота"
UNICEF

Искате да организирате публична прожекция

Влезте в платформата VIDEOCAMP: http://www.videocamp.com/en

Стъпка 1: Свържете се с УНИЦЕФ в България, за да заявите желание да станете инициатор на публична прожекция на филма и посланик в подкрепа на най-доброто ранно детско развитие за всяко дете. Регистрирайте се, като попълните таблицата тук.

Стъпка 2: Регистрирате се в платформата VIDEOCAMP на http://www.videocamp.com/en

Стъпка 3: Избирате „Организирай събитие“, като изберете “Organize a screening”

Инструкции как да гледате филма "Началото на живота"
UNICEF

Стъпка 4: Въвеждате всички детайли във връзка с прожекцията като: телефон за контакт, град, страна, място (адрес) и дата на прожекцията, час, от който е планирана прожекцията.

Стъпка 5: Получавате имейл с потвърждение за приетата заявка, а след него, в рамките на няколко дни очаквайте още един имейл с линк за изтегляне на филма. Важно е обаче да изберете български език от падащото меню отдолу вдясно на прозореца с линка, който ще Ви се появи – филмът е дублиран и субтитриран на български език, а има и версия и със субтитри и с дублаж, така че ще  можете да го изтеглите.

Можете да изберете една от следните опции:
- BG/BG - филмът, дублиран и субтитриран на български език;
- Several/BG -  филмът със субтитри на български език;
- BG/OFF - филмът, дублиран на български език.  

След като минете по тези стъпки, VIDEOCAPM ще публикува Вашата прожекция в картата на прожекциите, за да може всеки, който иска, да се присъедини:

Ако организирате публично представяне на филма ще се радваме да ни изпратите информация. При възможност представители на УНИЦЕФ могат да се включат при представяне и дискусии, свързани с филма и темата за ранното детско развитие. Регистрирайте се и станете организатор на публично представяне на филма, като попълните таблицата тук.