Zaigraj ”Zašto tebi #ReimagineTalks rocks?” i osvoji poklon eksternu bateriju i REIMAGINE majicu

UNICEF Bosna i Hercegovina vas poziva da pošaljete svoje utiske o omiljenoj epizodi i/ili učesniku REIMAGINE TALKSA

UNICEF
Zaigraj ”Zašto tebi #ReimgineTalks rocks?
UNICEF
10 Decembar/prosinac 2020

UNICEF u Bosni i Hercegovini vas poziva da ukratko opišete koja je vaša omiljena epizoda i/ili učesnik REIMAGINE TALKSA, koja je omiljena poruka/rečenica iz te epizode/od tog učesnika i zašto. Tokom naredne tri sedmice UNICEF u Bosni i Hercegovini će u pet navrata podijeliti po jednu eksternu bateriju i po šest majica za najzanimljivije pristigle utiske.

Tokom REIMAGINE kampanje UNICEF i Bosni i Hercegovini je realizovao REIMAGINE TALKS - seriju nedjeljnih live epizoda tokom kojih su učesnici – mladi, djeca i poznate ličnosti i stručnjaci razgovarali o temama važnim #ZaSvakoDijete. Do sada je uživo emitovano šest, od ukupno planiranih osam, epizoda:

E01_Mentalno zdravlje: Facebook ili YouTube

E02_Obrazovanje: Facebook ili YouTube

E03_Inkluzija: Facebook ili YouTube

E04_Umjetnost i aktivizam: Facebook ili YouTube

E05_Perspektive: Facebook ili YouTube

E06_Okoliš: Facebook & YouTube

UNICEF širom svijeta pomaže oporavku najugroženije djece i njihovih porodica – pogođenih pandemijom COVID-19. Ove godine je globalna Reimagine kampanja ispratila taj rad i praktično: prikupljanjem sredstava, komunikacijom, zagovaranjem, psihološkom podrškom i konačno, udruživanjem pristalica/pratilaca i partnera uz uvjerenje da zajedno možemo osmisliti bolji svijet za djecu.

 

#Rewind ➡ #Reimagine ➡ #Resend i osvrni se na naših 6 epizoda UNICEF BiH serijala #REIMAGINETALKS i 6 vrlo važnih tema #ZaSvakoDijete.

 

Pratite naloge UNICEF-a u Bosni i Hercegovini na društvenim mrežama za više informacija.