Info centar

Ured za komunikacije - kontaktirajte nas

Publikacije

INFO CENTAR: Novosti i resursi

Reportaže

 

Centar za rani rast i razvoj otvoren u Kiseljaku

Sedmi po redu u Bosni i Hercegovini, Integrirani Centar  za rani rast i razvoj u Kiseljaku otvoren je 16. februara 2011, uz podršku UNICEF-a i m: tel-a u suradnji s Općinom Kiseljak, Centrom za socijalni rad u Kiseljaku i vrticem “Sv. Franjo” u cijim prostorijama je i smjesten.   Centar je osnovan u okviru inicijative “Najbolji početak za svako dijete”, sa ciljem poboljšanja socijalnih usluga za djecu kroz obuku i rad s roditeljima, s posebnim naglaskom na ugrožene skupine.

© Načelnik OPćine Kiseljak Mladen Mišurić Ramljak i zamjenica predstavnice UNICEF-a u BiH Anne-Claire Dufay svečano su otvorili Centar u Kiseljaku

UNICEF će pružiti podršku  novoformiranom centru u prvih šest mjeseci rada, pružanjem financijske potpore, obuke i iskustvava koja se stalno nadograđuju. Nakon tog razdoblja, općina Kiseljak će preuzeti odgovornost za financiranje troškova Centra.

Usluge koje pruža Centar za rani razvoj djece su promocija ranog razvoja djece, uključujući zdravlje, prehranu, dobro roditeljstvo, što opet dovodi do dobrih rezultata u školi i uspješno obrazovanje. Važna komponenta u funkcioniranju tih centara je pružiti prostor za posjete roditelja, kao i rad na terenu, pružajući učinkovitu potporu ranjivim i marginaliziranim obiteljima.

 

 

 

 

Najbolji početak za svako dijete - centri za rani rast i razvoj


Search:

 Email this article

unite for children