Nje femijeri ndryshe

Pergjigja ndaj neglizhimit dhe abuzimit te femijeve ne Shqiperi

Pikat kryesore

Ai është shtatë vjec dhe deri në prill 2017 nuk kishte luajtur kurrë në një kënd lojërash. Nuk kishte shkuar asnjëherë në kinema ose teatër. Ai nuk kishte miq. As babanë e vet nuk e njihte. Ai ishte një fëmijë në situatë rruge. Emri i tij është Arbri1.

Nje femijeri ndryshe
Autori
UNICEF
Data e botimit
Gjuhët
Angleze

Shkarkoni raportin

(PDF, 362,16 KB)