Internet i sigurt për fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri

UNICEF Shqipëri (2017-2020) për parandalimin dhe mbrojtjen e fëmijeve nga dhuna dhe abuzimi online.

Pikat kryesore

Lexoni broshurën për të mësuar më shumë për ndërhyrjen e UNICEF Shqipëri (2017-2020) për parandalimin dhe mbrojtjen e fëmijeve nga dhuna dhe abuzimi online.


Siguria e fëmijëve online është detyra e të gjithëve. Lidhuni me ne nëse doni të bëheni pjesë e #jamisigurtonline 

Safe Internet for children and youth in Albania
Autor
UNICEF
Data e botimit
Gjuhët
Shqip

Shkarkoni raportin

(PDF, 886,55 KB)