„Alăptează și lucrează: Acum este posibil!” În perioada 1-7 august Moldova marchează Săptămâna Mondială a Alăptării

© UNICEF Moldova Chișinău, 1 August, 2015 – Sloganul din acest an sugerează mobilizarea pentru susținerea femeilor de a îmbina alăptarea cu serviciul. Alăptarea este cea mai bună modalitate de a oferi nou născuţilor hrana necesară pentru creştere şi dezvoltare. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) și UNICEF recomandă alăptarea exclusivă a copilului până la 6 luni şi continuarea alăptării cu introducerea treptată a alimentaţiei complimentare până la doi ani.

Gala Olimpicilor Speciali 2015

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

Acum Copiii din regiunea Transnistreană au acces la vaccinuri de calitate

© UNICEF Moldova Chișinău, 30 iunie 2015 - Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) a procurat un lot de echipament pentru asigurarea lanțului rece (necesar pentru menținerea calității și siguranței vaccinurilor) pentru instituțiile medicale din regiunea Transnistreană în cadrul proiectului “Fortificarea sistemului perinatal și lanțul imunizării în regiunea Transnistreană” finanțat de Uniunea Europeană și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și PNUD.

OneMinutesJr.2014

Accesul copiilor la educația timpurie s-a dublat în ultimii ani, dar disparitățile persistă

© UNICEF Moldova

Chișinău, 28 Mai 2015 – Moldova urmează să asigure acces la educație timpurie de calitate pentru toți copiii de vârstă preșcolară, inclusiv copiii cu nevoi speciale, cei de etnie romă, din localitățile rurale și familiile vulnerabile – este una din concluziile mesei rotunde de prezentare a rezultatelor Studiului “Sporirea accesului și echității la serviciile de educație și dezvoltare timpurie”, organizată pe 28 mai la Chișinău de către UNICEF și Ministerul Educației.

unite for children
Search: