Părinții și autoritățile statului discută modalitățile de includere a copiilor cu necesități educaționale speciale în școlile generale

© UNICEF Moldova

Chișinău, 23 februarie 2015Succesul Moldovei și provocările rămase în vederea incluziunii copiilor cu necesități educaționale speciale în învățământul general a fost subiectul unei ședințe organizate luni la Chișinău, de către Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru drepturile omului, UNICEF și Guvernul Republicii Moldova, care a reunit copii, părinți, factori de decizie și reprezentanți ai societății civile.

25 DE ANI CU DREPTUL COPILULUI

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

Liderii de ONG învață cum să influențeze politicile sociale în beneficiul copiilor

© UNICEF Moldova

5 Februarie, 2015 – La Chișinău a avut loc un atelier de instruire în ‘Politici Publice și Pledoarie’ pentru membrii Alianței ONG-rilor active în domeniul protecției copilului și familiei (APSCF). Evenimentul a fost organizat de Expert-Grup cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în Moldova și Guvernul Suediei.

OneMinutesJr.2014

UNICEF lansează un apel de colectare de fonduri de 3,1 miliarde dolari pentru a ajuta copiii în situații de urgență

© UNICEF Moldova

GENEVA, 29 ianuarie 2015 - UNICEF lansează un apel pentru colectarea a 3.1 miliarde dolari - cel mai mare din istorie - pentru a ajuta 62 milioane de copii din întreaga lume afectați de crizele umanitare. Aceasta este cu 1 miliard de dolari mai mult în comparație cu apelul de anul trecut. 

unite for children
Search: