Recomandările Expert-Grup privind reforma concediului de îngrijire a copiilor

© UNICEF Moldova

CHIȘINĂU – Studiul „Reforma concediului de îngrijire a copiilor de vârsta 0-3/ 3-6 ani: mai scurt, mai bine plătit, urmat de servicii bune de creșă/ grădiniță” a fost elaborat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” la solicitarea Comisiei Parlamentare Protecție Sociala, Sănătate și Familie, în cadrul proiectului „Parteneriat pentru politici de rezultat bazate pe analiză: Unicef - Parlamentul Republicii Moldova - Expert-Grup”, realizat cu sprijinul UNICEF și a Guvernului Suediei.

Gala Olimpicilor Speciali 2015

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

Sistemul educațional va deveni mai incluziv către 2017

© UNICEF Moldova Chișinău, 6 octombrie 2015. UNICEF și Ministerul Educației aspiră să mărească numărul copiilor cu disabilități integrați în școlile generale cu 30 la sută, potrivit unui Memorandum semnat astăzi. Proiectul este o continuare a inițiativei de a dezvolta educația incluzivă.

OneMinutesJr.2014

Cooperarea pentru dezvoltare - în favoarea copiilor

© UNICEF Moldova

Chișinău, 1 octombrie 2015- UNICEF și Uniunea Europeană împărtășesc un angajament puternicfaţă de promovarea şi protejarea drepturilor copiilor. În cadrul colaborării lor strategice, UNICEF și UE au elaborat în comun un manual privind drepturile copilului al cărui scop primordial este integrarea drepturilor copilului în cadrul cooperării pentru dezvoltare. 

unite for children
Search: