Activate Talks Moldova: Cinci personalități vorbesc despre incluziunea socială a copiilor prin inovații

© UNICEF Moldova

Chișinău, 9 octombrie, 2014 – „Incluziunea socială a copiilor prin inovații” este genericul unui nou eveniment UNICEF prilejuit de aniversarea a 25 de ani de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului. Evenimentul intitulat #Activate Talks este o inițiativă globală UNICEF organizat în mai mult de 30 de țări, inclusiv în Republica Moldova. 

OneMinutesJr.2014

Campania „25 de ani cu dreptul. Cu dreptul copilului” debutează cu un meci sportiv

© UNICEF Moldova

Chișinău, 1 Octombrie 2014 – Un meci amical de fotbal dintre echipele naționale de fete și băieți organizat de UNICEF Moldova în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal a dat startul campaniei de comunicare dedicată aniversării a 25 de ani de la adoptarea în anul 1989 a Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului (CDC). Acesta este unicul document internațional ratificat de cel mai mare număr de țări din lume, având scopul de a proteja copiii și de a le oferi drepturi egale.

Ziua Copiilor în Moldova, 2014

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

UNICEF: ANEMIA POATE FI PREVENITĂ PRIN FORTIFICAREA FĂINII CU FIER ȘI ACID FOLIC

© UNICEF Moldova

Chișinău, 24 septembrie, 2014 - Făina fortificată cu fier și acid folic este un produs strategic pentru prevenirea anemiei și altor riscuri de sănătate, iar Republica Moldova urmează să accelereze procesul de fortificare a făinii pentru a contribui la îmbunătățirea sănătății populației, este una din recomandările seminarului “Asigurarea calității și controlului produselor fortificate cu fier”, organizat de UNICEF Moldova, în perioada 25-26 septembrie 2014 la Chișinău.

unite for children
Search: