UNICEF condamnă orice formă de violență împotriva copiilor și mai ales împotriva copiilor cu dizabilități

© UNICEF Moldova

CHISINAU, 3 Septembrie 2015 - Declarație Referitor la reportajul difuzat de către portalul Today.md, care relatează despre abuzul fizic la care sunt supuși copiii cu dizabilități din Casa Internat pentru Copii cu Deficiențe Mintale din Orhei. UNICEF condamnă orice formă de violență împotriva copiilor și mai ales împotriva copiilor cu dizabilități.  

Gala Olimpicilor Speciali 2015

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

CÂT NE COSTĂ GRĂDINIȚA COPILULUI NOSTRU?

© UNICEF Moldova PriceWaterhouseCoopers (PWC) Romania va efectua o analiză complexă a costurilor și beneficilor educației preșcolare din Republica Moldova. Cercetarea va fi realizată în cadrul unui proiect susținut de UNICEF Moldova, cu scopul de a asigura accesul universal al tuturor copiilor, inclusiv cei cu necesități speciale, la educație timpurie.

OneMinutesJr.2014

„ALĂPTEAZĂ ȘI LUCREAZĂ: ACUM ESTE POSIBIL!” ÎN PERIOADA 1-7 AUGUST MOLDOVA MARCHEAZĂ SĂPTĂMÂNA MONDIALĂ A ALĂPTĂRII

© UNICEF Moldova

Chișinău, 1 August, 2015 – Sloganul din acest an sugerează mobilizarea pentru susținerea femeilor de a îmbina alăptarea cu serviciul. Alăptarea este cea mai bună modalitate de a oferi nou născuţilor hrana necesară pentru creştere şi dezvoltare. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) și UNICEF recomandă alăptarea exclusivă a copilului până la 6 luni şi continuarea alăptării cu introducerea treptată a alimentaţiei complimentare până la doi ani.

unite for children
Search: