Moldova a celebrat 25 de ani de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului

© UNICEF Moldova

Chișinău, 20 Noiembrie, 2014: Cu prilejul celei de-a 25-a aniversări a Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului, marcată pe 20 noiembrie, UNICEF Moldova a organizat o ceremonie specială pentru a celebra progresul din viața copiilor din ultimii ani. La eveniment a participat primul Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, Președintele Parlamentului, Igor Corman, Prima Doamnă, MargaretaTimofti, Reprezentantul UNICEF în Moldova, Nune Mangasaryan, diplomați, reprezentanți ai societății civile, copii și părinți. 

25 de ani cu dreptul Copilului

MICS MOLDOVA: REZULTATE CHEIE

Guvernele din Europa Centrală și de Est și Asia Centrală se angajează să pună capăt violenței împotriva copiilor

© UNICEF Moldova

MINSK, 12 noiembrie 2014 – Pentru mii de copii din Europa Centrală și de Est și Asia Centrală violența este o realitate de zi cu zi. Mai mult de două treimi din copiii din regiune au fost supuși violenței la un moment dat în viața lor. Astăzi, guvernele, experții și societatea civilă s-au reunit pentru a-și reafirma angajamentul lor față de eradicarea violenței împotriva copiilor și plasarea acestui subiect în centruldialogului și politicilor lor naționale.

OneMinutesJr.2014

UNICEF a lansat spotul campaniei "25 de ani cu dreptul. Cu dreptul copilului"

© UNICEF Moldova

29 Octombrie, 2014 - Campania “25 de ani cu dreptul. Cu dreptul copilului” continuă cu un spot video inedit lansat pe 29 octombrie în toată țara. Spotul a fost filmat la grădinița din satul Ulmu, Ialoveni, iar copiii au spus că au dreptul  la familie, viață, educație, nume, joacă. Campania “25 de ani cu dreptul. Cu dreptul copilului” este organizată  în contextul aniversării a 25 de ani de la adoptarea Convenției ONU cu privire la Drepturile Copilului.

unite for children
Search: