مرکز رسانه ها

2008

رویدادها

گزارش‌های مستند

داستانهای ویژه

فصلنامه " دورنما"

نظریات

روایات تصویری

جعبه ابزار برای خبرنگاران

لینک‌های صوتی و تصویری

شماره تماس برای خبرنگاران

 

کارکنان یونیسف به کودکان لبنانی کمک می کنند

مدیر مجمع کارکنان یونیسف ایران، که مدیر مجمع منطقه­ای کارکنان آفریقای شمالی و خاورمیانه نیز به شمار می‌رود؛ فراخوانی را برای کمک به زنان و کودکان آسیب­دیده از جنگ لبنان از طرف کارکنان دفاتر یونیسف اعلام کرد.

اقدامات مشابهی نیز توسط مجمع جهانی کارکنان یونیسف که بیش از 7000 عضو دارد شروع شده است.یونیسف تخمین می­زند 45 درصد از هفتصد هزار نفر آواره گزارش شده، کودکان باشند. تقریبا 125 هزار از آنها اکنون در 587 مدرسه و پناهگاه زندگی می­کنند و نیاز فوری به ذخیره­ها و مخازن آب، میکروب­زدایی بهتر و جعبه­های کمک‌های اولیه دارند. در عین حال، وضعیت ناامن بخصوص در جنوب لبنان به شدت توانایی یونیسف برای دسترسی به افراد آسیب­دیده خارج از بیروت را محدود کرده است. یونیسف نیز با درخواست راهروهای امن برای انتقال کمکها به کودکان آسیب­دیده به سایر اعضای خانواده سازمان ملل ملحق شده است.

مبالغ جمع­آوری­ شده برای پشتیبانی از کودکان آواره یا خانواده­های آنها که نیاز به کمک فوری پزشکی ، آب سالم و میکروب­زدایی مناسب دارند، استفاده خواهد شد.
یونیسف با همکاری دیگر شرکای خود در سازمان ملل- صلیب سرخ، هلال احمر و ... تلاش خواهد کرد این منابع بسیار حیاتی را تامین نماید.
یونیسف همچنین تلاشهای دیگر سازمانهای وابسته به سازمان ملل در ایران برای جمع­آوری کمک برای بحران فزاینده در لبنان را هماهنگ می­کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد فعالیتهای یونیسف، به سایت اصلی ما به آدرس www.unicef.org مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

unite for children